Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Velkommen til 🙂 Når du er på bruger hjemmesiden, indsamler vi forskellige oplysninger om dig. Det gør vi, fordi vi så kan tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, skal du slette dine cookies (se vejledning) og lade være med at benytte hjemmesiden.

I det her dokument kan du se, hvilke cookies vi bruger, hvad vi bruger informationen til og hvordan vi behandler dine persondata.

 

Cookies

Hvad er cookies

På hjemmesiden bruger vi  ”cookies”, som er en tekstfil, der bliver gemt på din computer, mobil el. tablet. Cookien kan huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

En cookie kan bl.a. huske:

  • brugerindstillinger
  • indhold af indkøbskurv på webshops
  • om en bruger er logget ind
  • hvordan hjemmesiden benyttes

En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Du kan læse mere om cookies her: http://minecookies.org/

Sådan bruger vi cookies

Når du besøger vores website, bliver der gemt cookies i din browser, og de husker bl.a.:

  • Browsertype
  • Operativsystem
  • IP-adresse
  • Skærmopløsning
  • URL-adresse på siden, du besøger
  • Tidspunkt, siden er besøgt på
  • Hvis du har fulgt et link fra et andet sted (typisk en anden hjemmeside) registrerer cookien, hvor du kom fra

Du kan altid slette eller blokere for cookies. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, kan du finde en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, så kan eventuelle annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan også opleve, at hjemmesiden måske ikke fungerer optimalt eller at der er sider og indhold, du ikke kan se.

Som bruger af vores website er du som udgangspunkt anonym.

Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer nogen oplysninger, som kan identificere dig. Vi kan kun identificere dig, hvis du har tilkendegivet dig selv på hjemmesiden, fx ved manuelt at udfylde en formular på www.pramkommunikation.dk, hvori du for eksempel har angivet dit navn eller din e-mail.

 

Disse cookies bruger vi

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte disse. Her kan du se en liste over: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

Her kan du læse om de cookies, der er på www.pramkommunikation.dk, og hvad de bruges til:

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Vi opbevarer din købshistorik kontinuerligt, fordi vi i så fald bedre kan hjælpe dig i et fremtidigt samarbejde og eventuelle genkøb, fx ved at finde tidligere tekster, layout, korrespondancer m.m. Såfremt du ikke ønsker, at vi opbevarer din købshistorik, er du altid velkommen til at bede om at få det slettet.

Vi opbevarer disse oplysninger:

  • Navn på kontaktperson
  • Firmanavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mail
  • Tidligere ordrer / fakturaer
  • Eventuelt brugernavn og password til e-mail marketingsystemer (fx MailChimp), hjemmeside (fx WordPress), Google Analytics og Facebook.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@pramkommunikation.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Pram Kommunikation v/Birgitte Pram
Brandtsgade 13
4700 Næstved
Telefon: 27 14 97 13
Email: kontakt@pramkommunikation.dk

CVR 38671731