Ydelser

Søger du en freelance tekstforfatter til at skrive dine reklametekster, eller leder du efter en, der kan hjælpe dig med din samlede kommunikation og markedsføring, så er du landet det rigtige sted.

  • Du kan få klaret en enkelt opgave, fx et nyhedsbrev eller teksterne til din brochure.
  • Du kan få fast hjælp til din markedsføring, fx 20 timer om måneden.
  • Du kan få support til et større projekt, fx en udstilling eller en produktlancering, hvor jeg står for hele planlægningen.

Uanset hvad, så er jeg sikker på, at du ikke vil fortryde det.

Tekst til hjemmesider

Din hjemmeside er et af dine vigtigste midler til at ramme nuværende og
potentielle kunder på, og derfor er det vigtigt, at dine besøgende får noget indhold, som er både interessant og relevant.

Annoncer

Med en annoncetekst får du en klar tekst. Annoncen promoverer din ydelse eller produkt ud fra den værdi, det giver kunden. Og teksten er holdt i den tone og stil, som karakteriserer lige præcis din virksomhed.

Kommunikations- rådgivning

Du får sparring og rådgivning til din virksomheds kommunikation og markedsføring ud fra de behov, som netop din virksomhed har.

Vi tager afsæt i de udfordringer, du står overfor, at vi prioriterer, hvad du får mest ud af at bruge resourcer på.

Brochurer & Flyers

Brochurer kan både være en overordnet introduktion til din virksomhed og dine produkter, men den kan også være en mere detaljeret produktbrochure.

Uanset hvad, så skal den gode brochure eller flyer hjælpe kunderne i deres købsbeslutning .

Kommunikations- strategi

I en kommunikationsstrategi sætter du rammerne for, hvad du vil kommunikere om din virksomhed og dine produkter.

Du definerer, hvad du vil opnå med din kommunikation og ikke mindst, hvordan du vil opnå det.

Kundecases

“Hvis andre siger, at det er godt, så passer det .” Det kaldes socialt bevis, og inden for markedsføring er det et velkendt værktøj.

En kunde tror nemlig på, at et firma eller et produkt er godt, hvis andre (som vi kan relatere os til) siger god for det. Og derfor er kundecases et stærkt middel, som kan bruges på både hjemmesider, i nyhedsbreve og brochurer.

Nyhedsbreve

I nyhedsbrevet kan du holde tæt kontakt med dine kunder. Men det kræver, at teksterne i dit nyhedsbrev er vinklet, så det er interessant kunderne.

90% af alle nyhedsbreve er skrevet ud fra, hvad firmaet synes er interessant og ikke ud fra, hvad kunderne synes er interessant. Netop den detalje afgør, om kunden læser dit nyhedsbrev, eller om han sletter det, når det lander i indbakken.

Pressemeddelelser

Formålet med en god pressemeddelelse er kort sagt, at en journalist skal vælge at bringe din historie frem for nogle af de andre, de får ind i deres indbakke. Og du kan være stensikker på, at en pressemeddelelse, der kun handler om egenskaber og ‘features’ er den lige vej til papirkurven. Lige som i al anden kommunikation, skal også en pressemeddelelse vinkles, så den handler om, hvilken forskel det gør for modtageren; hvilken værdi produktet har for kunden. Det er dét, der afgør, om det er din pressemeddelelse, der bliver bragt i avisen.

E-mail markedsføring

E-mail kampagner kan blive din allerbedste sælger. Så enkelt er det.

Faktum er nemlig, at du kan nå rigtig langt med emails, og at det til og med er en billig måde at markedsføre sig på.

Hvis du ikke allerede er startet  med email markedsføring, så er det bare med at komme i gang, for der er store muligheder for alle brancher.

Sociale medier

Her gælder det om at være med! Gå efter at lave hyppige opdateringer med stort og småt fra hverdagen, hvor du viser den uformelle side af din virksomhed.

Korte tekster, billeder og videoer er det, du skal bruge her.

Kontakt

Du finder mig på Isfabrikken , der er et kontorfællesskab i Næstved. Her deler jeg kontor med dygtige folk, der arbejder med grafisk design, foto, web, it, udstillings- og messeudstyr og strategiudvikling.

Og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe

PRAM KOMMUNIKATION

Brandtsgade 13
4700 Næstved
Email: kontakt@pramkommunikation.dk 
Telefon: 27 14 97 13
CVR 38671731

FORSIDE  -  YDELSER  -   OM  -  KONTAKT

© Copyright PRAM KOMMUNIKATION 2017